Автокрадец от Симитли е един от арестуваните за кражба на джип в Банско тази нощ

03 Януари 2019 | 08:50
0 коментара
Криминално

Полицията в Банско задържа двама автокрадци при опит да задигнат румънски джип BMW X6. 

Двамата крадци, единият от Криводол, а другият от Симитли са заловени около 4 часа тази сутрин при полицейска хайка на служители от ОД на МВР-Благоевград.

Според източник на Pirinsko.com автокрадецът от Симитли е А.И., който има брат близнак.

Крадците подкарали джипа, но блокиращо устройство спряло движението на автомобила. Изоставят крадената кола и се прехвърлят в пилотен автомобил, но за тяхно съжаление са попаднали на обектива на охранителна камера.

Двамата са задържани при светкавична акция на полицията в града под "Тодорка". В колата им са намерени инструменти за отключване и запалване на коли.

Припомняме, че през изминалите денонощия от град Банско бяха откраднати два автомобила марка "Тойота". 

  1. Полицейски служители на РУ-Банско работят по получен сигнал за противозаконно отнет, за времето от 20:00 часа на 01.01.2019г. до 10:00 часа на 02.01.2019г., лек автомобил „Тойота Рав“, паркиран в гр.Банско. По случая е образувано досъдебно производство.
  2.  
  3. Полицейски служители на РУ-Банско работят по получен сигнал за това, че за времето от 21:00 часа на 30.12.2018г. до 11:00 часа на 31.12.2018г., противозаконно е отнет лек автомобил „Тойота“, паркиран в гр.Банско. По случая е образувано досъдебно производство.

Полицията уточнява дали задържаните имат отношение и за другите откраднатите автомобили в курортното градче.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ! 

Добавете Вашия коментар

TOP