Авджии закриха сезона с тежки наздравици и кръшни хора в Симитли, удостоиха най - добрите стрелци с грамоти

25 Февруари 2019 | 15:49
0 коментара
Хайлайф

39-та дружинка закри ловния сезон с голяма веселба, награди и много наздравици.

Над 100 запалени преследвачи на дивеч и семействата им вдигнаха наздравици за добрия улов през сезона.

Председателят на дружинката Йордан Филипов се похвали с 33 отстреляни прасета.

Специални грамоти бяха раздадени на отличилите се през ловния сезон ловджии.

Живко Димов е един и от най-добрите стрелци, беше награден с грамота за „Постигнат най-висок личен резултат за отстрелване на дива свиня през ловен сезон 2018г“, като саморъчно е свалил 4 диви прасета.

Венцислав Каровски бе отличен с грамота „Най-висок резултат за отсрелване на дива свиня, като отговорник на лова“- 8 броя, Петър Кордев, взе приза „Най-активно участие в подхранването на дивеча през ловен сезон 2018г“, на Николай Стоименов беше връчена грамота „За основен принос и подпомагане на ловната дружинка с лични средства през 2018г.

На Иван Памуклийски, ловците връчиха грамота „Най-висок резултат като млад ловец“, Росен Памуклийски пък беше награден с приза „ Най-активен участник като карач, през 2018г. Най- престижната грамота „Цялостен принос в дейността на ловната дружинка през сезон 2018г“ бе връчена на Румен Милчов.

Специални гости на закриването на сезона бяха приятели от ловната дружинка на село Падеш, които са добри приятели на Димовската ловна дружинка.

Сред празнуващите бяха и кметът на община Симитли Апостол Апостолов, директорът на ДГС-Симитли Иван Герин, както и гост ловец от Гърция.

Много веселба и добро настроение създадоха живият оркестър, които бяха поканени специално на ловджийската вечеринка, а организаторите на голямото празненство се обърнаха с благодарност към персонала на Комплекс „Алпийска градина“ за топлото посрещане и добрата организация.

Веселбата продължи до малките часове на нощта, като всички не спираха да се забавляват.

Добавете Вашия коментар

TOP