Аутуори и Томанов си тръгват от Лудогорец

10 Октомври 2018 | 07:54
0 коментара
Спорт

Ръководството на ПФК „Лудогорец“ взе решение да удовлетвори молбата на старши треньора Пауло Аутори договорът му с клуба да бъде прекратен по взаимно съгласие. Мотивите на бразилския специалист са лични. Съгласно уговорката Пауло Аутори ще води отбора в мача срещу Левски на 20 октомври, след което ще си замине от България. Начело на българския шампион ще застане Антони Здравков, досегашен помощник на Аутори и треньор на младежкия национален отбор. Той ще дебютира като старши треньор в мача с кипърския АЕК Ларнака. Новината за напускането на Аутори беше съобщена днес на футболистите, които се готвят за мача с Левски на тренировъчния комплекс .

Дългогодишният спортен директор на Лудогорец Методи Томанов беше освободен от поста с решение на Управителния съвет на клуба. Очаква се в близките дни ръководството на Лудогорец да направи структурни и организационни промени и да обяви кой ще заеме овакантената позиция.
Управителният съвет на клуба благодари на Томанов за всеотдайната работа през годините. Той е с основна заслуга за селекцията в Лудогорец от средата на 2011 година и има съществен принос за успехите на клуба в българското първенство и на европейската сцена.Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP