Атракция! Екс кметът Атанас Камбитов и Христина Шопова дефилираха на зрелищно кукерско шоу в Благоевград

05 Януари 2020 | 13:28
0 коментара
Общество

Екс кметът на Благоевград Атанас Камбитов и бившата зам. кметица Христина Шопова дефилираха по време на зрелищно кукерско шоу в града, видя репортер на Pirinsko.com

Образите на двамата бяха пресъздадени от изобретателната група на кукерите от  квартал "Струмско" в Благоевград.

Атанас Камбитов и Христина Шопова преминаха пред многобройната тълпа от хора под звуците на песента "За крадец не ставаш сине" и обраха аплодисментите на хората, част от които ги посрещнаха с възторжени възгласи, други пък с освирквания.

Припомняме, че по време на кметските избори през изминалата година, видео на което бившият вече кмет на Благоевград Ат. Камбитов с пура в уста и 50 лв. на челото играещ кючек взриви социалната мрежа.

Видеото от 17 секунди бе разпространено в дните между двата тура на местните избори и за броени дни успя да свали над 15% преднина на Камбитов от първия тур на вота.

Кадрите от щурия купон, на които кметът на Благоевград и кандидат-кмет на ГЕРБ, се вихри в компанията на евродепутата Андрей Новаков и вече  бившия Втори в ГЕРБ – Цветан Цветанов, буквално взривиха социалните мрежи.

Събитието е честване на рожден ден на кмета Камбитов. Личи си разточителството. За доброто настроение на гостите е поканен "Ку-ку бенд". На преден план се вижда Гъмзата, а Камбитов се вихри с пура в уста и залепена петдесетолевка на челото на песента „За крадец не ставаш, сине”.

Добавете Вашия коментар

TOP