Атанас Атанасов: Няма да подкрепим ГЕРБ

21 Април 2021 | 07:57
0 коментара
Политика

Не сме идеологически най-близки с ГЕРБ, идеологията на ГЕРБ е корупцията, обществените поръчки нагласени, чекмеджетата с кюлчета, нашата идеология не е такава. Така че няма основание за водене на каквито и да било разговори, а и ГЕРБ трябва да разберат, че са в абсолютна изолация и че никой не иска да разговаря с тях за общо управление. Това заяви пред бТВ Атанас Атанасов от ДСБ.

Моите уважения към Митов, но не знам дали той си дава сметка, че е подставено лице на Борисов. Мечтата на Борисов е отдавна да бъде Ахмед Доган в Банкя. Ако може от там да нарежда по телефона на подставени лица, това е несериозно, няма смисъл да го обсъждаме. По думите на Атанасов за поисканата подкрепа от ГЕРБ, отговорът е категорично не.

„Аз ще предложа на колегите от ПГ изобщо да не ходим на срещата с ГЕРБ, защото от това могат да последват и някакви спекулации, да се опитат да внушат, че все пак търсим някакво сътрудничество. Не виждам никакъв смисъл да се водят каквито и да е диалози с ГЕРБ. ГЕРБ трябва да разберат, че тяхното място е в опозиция”, добави Атанасов. „А не да се опитват да бъдат управляваща опозиция”, каза още той. /БГНЕС

Добавете Вашия коментар

TOP