Асфалт на всички улици и подновен водопровод в Крупник в следващите 4 години

25 Октомври 2019 | 13:01
0 коментара
Политика

„На 27 октомври предстоят избори за местната власт. Защо трябва да гласуваме ? Да, аз като кандидат-кмет на село Крупник и Апостол Апостолов като кандидат-кмет на Община Симитли нямаме конкуренция, но това не означава, че изборите са приключили. Важно е да изберем състава на Общински съвет, органът, който гласува политиките на общината. Всички знаем, че през изминалния мандат най-много средства от селата получи нашето село – Крупник. Ако искаме това да продължава да бъде така, в неделя трябва да излезем и да подкрепим този екип – листата на Апостолов от „ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ“ с номер 42″,  започна разговора Иванка Чакалска.

„От всички нас зависи бъдещето на Община Симитли! Тук сме, за да си направим равносметка за това, което е направено и това, което трябва да се довършва. Разчитаме на вас да ни подсказвате какво още трябва да се прави, защото вие сте част от управлението. Когато има проблем, трябва да се сигнализира в общината. Няма как да знаем всичко. Помагайте ни и ни казвайте вашите проблеми и идеи. Ние ще продължаваме да работим за по-доброто на нашата община.“ – отбеляза Апостолов и подчерта значението в изборния ден. Избирателите да са активни. Важно е да изберат съветниците от „ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ“ с номер 42 в бюлетината.

Основна цел за Крупник до края на следващия мандат е завършването на цялата улична мрежа и подменяне на водопровода. През следващия мандат предстои и изграждането на две нови детски площадки, както и нов физкултурен салон в училището.

Срещите приключиха, но това не означава, че няма да бъдете чути. Вие имате възможността да изкажете проблемите и желанията си във всеки един момент, защото Апостолов и екипът му са винаги около вас – и на църковен празник, кукерски курбан, и на Сурва, знаете че приемен ден нямат, защото никой никога не е върнат от общината… Всички ние сме община Симитли. И от всеки един от нас зависи какво и как ще се случва.

Днес Апостолов и екипът му закриват предизборната си кампания с благотворителен концерт от 18:00 часа на площад „Септември“ гр. Симитли.

Добавете Вашия коментар

TOP