АРХИВ: Цветан Цветанов стартира в Добринище политическата си кариера с предизборна среща на НДСВ

15 февруари 2018 | 21:27
2 коментара
АРХИВ: Цветан Цветанов стартира в Добринище политическата си кариера с предизборна среща на НДСВ

Зам. председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов е стартирал политическата си кариера на предизборна среща в Добринище. За това свидетелства снимка, направена през месец май 2005 година, на която попадна репортер на „Струма“.

Срещата, провела се в жп ресторанта в Добринище, е била част от предизборната кампания на НДСВ за Народно събрание, като Цветанов е четвърти в царската листа, а Бойко Борисов – неин водач. Участници в проявата си спомнят и първите думи на Цв. Цветанов пред избирателите: „Работил съм в системата на МВР, женен съм, имам две прекрасни дъщери“ /б.р. по-късно се ражда и трета/.
Заедно с Цветан Цветанов на кадъра се виждат и други интересни фигури от тогавашните политици в Пиринско.

Вдясно от него е бившата депутатка и зам. председател на НДСВ Марина Дикова, сега адвокат, а вляво седи друг царски активист от Благоевград – Николай Мавродиев, бивш шеф на Областната инспекция по труда. До Мавродиев е Илия Трунгов, който няколко години по-късно се пробва като кандидат-кмет на Благоевград от партията на Яне Янев – РЗС. Впрочем за първия стол на Благоевград се е борил и самият Николай Мавродиев, но той участва в частичните избори за градоначалник през 2002 г., когато тогавашният кмет Костадин Паскалев оваканти поста, за да стане вицепремиер и регионален министър в кабинета на Симеон Сакскобургготски.
На предния план на снимката вляво е известният благоевградски ортопед д-р Красимир Спасов. До него е Биляна Коцакова, съпруга на бившия шеф на БОП Мирослав Писов, а вдясно от нея е бившият шеф на Регионалния център по здравеопазване д-р Анатоли Тачов.Струма


Никола публикува:
16 февруари 2018 | 08:23
Ми като е бил там да лъже хората да,беше направил нещо за града!А то Кво стана,лапаме пишките на Банскалй защото всичко зависи от тях. Само послушковци в тази управа.Но поне нашият кмет не краде за разлика от Коле Сакарев,че ако беше той станал тъкмо полвината ски зона щеше да узакони,не само паркинга!
Енчо публикува:
15 февруари 2018 | 21:47
Всички се облажиха,ама това не е достатъчно ,сега си ближат раните на удобни местенца,всеки се сдобил с по нещо,ама Сичко си има начало и край!!!

Добавете Вашия коментар!