Арестуваха Владимир Каролев в Разлог

24 Март 2020 | 22:20
3 коментара
Криминално

Икономистът Владимир Каролев е бил задържан за 24 часа в РПУ-Разлог.

За ареста съобщи самият той около 20.30 часа в профила си във Фейсбук.

Няма шега. Политическата простотия реализирана от полицейска простотия на натегач от СДВР резултира в задържането ми за 24 часа в РУ Разлог. Нищо не съм нарушил и ще осъдя държавата в Страсбург за тази простотия. За съжаление, данъкоплатците ще платите. И не, не се жалвам, че ме задържат. Здравият разум ще победи здравите сили. И все пак Картаген трябва да падне!”, написа Каролев.

Всъщност икономистът е задържан заради нарушаване на карантината, съобщи “24 часа”, като се позова на източници от благоевградската полиция. Каролев, който е в офиса си в Разлог, се похвали във Фейсбук, че е бил на преход в планината.

Банско е под пълна блокада. Ходя из разложкия суходол. И ще походя и около Безбог. Аз съм изряден. Всички тапии защо съм в района на Разлог имам“, написа още икономистът.

Потърсен за коментар главният прокурор Иван Гешев заяви: “Подходът на прокуратурата е един и същ към всички, които нарушават закона, независимо дали става дума за жител на циганската махала или за г-н Каролев. Само така ще опровергаем мнението на хората, че правилата и санкциите са само за бедните. В тази пандемия публичните личности трябва да дават пример. Добър пример.”.в.Струма

Добавени коментари

Toi публикува:
25 Март 2020 | 11:46
Toa e strashen muhal napravo nemam dumi ako go vida nekade okolo bezbog obeshtavam da go butna ot niakoia skala.
мария публикува:
25 Март 2020 | 08:58
Каролев е много надигнат човек той е нарцис ама така му се полага
поп Нафърфорий публикува:
25 Март 2020 | 08:52
Този дебил не разбра ли, че не бива да напуска мястото, където живее, т.е. Софията? Няма работа да се размотава из планините, щом всички останали стоят в къщи. Сега трябва да му дурснат максималната глоба и да бутнат в кауша да изкара "на топло" карантината, та бай ти Ставри може и да го поограмоти сексуално!

Добавете Вашия коментар

TOP