Арестуваха криминално проявения Асен Каназирев с хероин и канабис в Разлог

20 Февруари 2016 | 18:17
6 коментара
Криминално
Арестуваха криминално проявения Асен Каназирев с хероин и канабис в Разлог

Арестуваха криминално проявения Асен Каназирев с хероин и канабис в Разлог, съобщи репортер на Pirinsko.com.

 Вчера криминалистите в Разлог арестуваха скандално известния познайник на полицията Асен Каназирев - "Каназирчето". Той е спрян за проверка, но след обиск на автомобила са открити около 4-5 гр. хероин и 10 гр. канабис, които били скрити в специален тайник.

Лекият автомобил, с който Каназирев се предвижвал бил пригоден, като такси, за да заблуди разследващите. От много време е на прицела на полицията, но едва сега паднал в капана.

Последвал обиск в дома му, при който са намерени бойни патрони. След тричасово претърсване, той е задържан за 24 часа и ще бъде поискана постоянна мярка за задържане под стража.

За случая е информирана РП-Разлог.

Добавени коментари

Петър ЦоТо публикува:
21 Февруари 2016 | 18:34
Незнам на кой е тоя лъжлив сайт но е добре да се замисли за лъжите дето е надписъл.Много добре познавам Асен и знам със кво се занимава Аз лично щте му дам идеята да ве съди и вас за Клевета. Чули недочули малоумници като вас си запълвате шибаните сайтове и правите от слона муха НЯМАТЕ ЛИ СРАМ БЕ МАЛОУМНИЦИ МИ ДА ПИШЕМ ЗА ВАСТЕ ДЕЦА И Т.Н ДОБРЕ ЛИ ЩТЕ ВИ СТАНЕ? Аиде не си заслужава да пиша на малоумници като вас.
сестра публикува:
21 Февруари 2016 | 13:16
Преди да пишете каквото и да е било първо се информирайте дали е така!!!!!!!!!!!!!"Изрод си педал нещастен" Благодаря за това което си написал,защото това е самата истина.След толкова години най-накрая някой гласно да каже ИСТИНАТА.Защо не видите как живее този човек и семейството му преди да пишете.Изкарахте го най-големия престъпник.Живото му е минал в затвора за нещо което не е извършил, а сега го изкарвате и шеф на организирана престъпност.Срамота!!!!Как може човек след 20г.да се интегрира в общество което не го приема,затова ,че има досие.Помислете за семейството му преди да пишете каквото и да е!!!!Или само новини ,които не се истина за да Ви върви тиража!!!!! Още веднъж Благодаря на "Изрод си педал нещастен" P.S. Пишете за истинските престъпници!!!!!!!!!!!!!
Изрод си педал нещастен публикува:
21 Февруари 2016 | 11:36
До педала-йопе който пише мещо за изрод----педал нещастен.първо се информирай и след това пиши.м.не искам да защитавам каназирев.но той гни в затвора за нещо което ме е извършил.това жестоко убииство го извърши синчето на известния полицай доностник кюркчиев като веднага след това баща му го изпрати в Испания а всичко падна върху асен.не знам кои идиоти от тази тъпа медия са го направли ,,известния бандит в Разлог,,.
Отворко публикува:
21 Февруари 2016 | 11:25
Не преписвай ! Не сме дали новината за твоя сайт !
neznaina публикува:
21 Февруари 2016 | 09:28
tozi izrot si ima ime pa koito go e poblikoval dide toi v zatvoro da viti kakvo e tam to e lesno da se komentira i obviniava nevinen 4ovek
този изрод да се върне пак в затвора публикува:
20 Февруари 2016 | 23:39
19-годишният Асен Каназирев от Разлог вчера бе осъден на 20-години лишаване от свобода от Благоевградския окръжен съд за убийството на 27-годишната Елка Калистрина от Банско, извършено на 3.02. 95 г. по особено жесток начин. Потресени от трагедията, гражданите на Банско са изпратили в НС искане за вдигане на мораториума върху смъртното наказание. Убиецът Каназирев се размина със смъртната присъда поради това, че не е навършил 20 години. Съдът постанови 20 години затвор и обезщетение на близките на убитата в размер на 1 150 000 лв.

Добавете Вашия коментар

TOP