Арестуваха хотелиера, който рита израелски туристи в Слънчев бряг

12 Юли 2019 | 14:21
0 коментара
Криминално

Хотелският управител Иван Тодоров, който се опита да срита израелски туристи в Слънчев бряг, вече е арестуван, информира TrafficNews.

Клипът със скандала от 5 юли в лобито на хотела заради дублирани резервации вече се завъртя по най-големите телевизии в Израел и предизвика бурни коментари.  

На видеото се вижда как млад мъж по къси гащи се опитва да изгони група туристи, докато те му крещят да не ги докосва. Виждайки, че една от жените снима, българинът се засилва към нея и опитва да изрита телефона от ръцете й в каратистки стил, но се подхлъзва и пада на пода.  След като се изправя той продължава да се разправя с гостите, опитвайки се да ги изгони навън. Екипът ни научи, че грозните сцени са се разиграли в хотел "Премиум" в Слюнчев бряг. 

Двете жени недоволстват, че няма да бъдат настанени в стаята, която са си избрали и платили. По думите на почетния консул на Израел те са подали жалба в деня, в който са си тръгнали от нашата страна. Часове след публикуването на клипа полицаи са отвели Тодоров. 

Скандалът с израелските туристи  вече е поет и от районната прокуратура в Несебър. Разпитан е персоналът на четиризвездния хотел, където преди около седмица се разиграва срамния инцидент.  

Според показанията на служители от рецепцията разправията започнала заради настояването на гостите да бъдат настанени в резервирания от тях апартамент по-рано от предвидения час. Персоналът твърдял още, че чужденците се държали твърде грубо и провокативно. В крайна сметка туроператорът преместил израелците в друг съседен хотел, с което скандалът приключил.

Адвокатът Димитър Москоянев, който защитава Тодоров, твърди, че клиентът му е жертвата, а записът е манипулиран. В него не се виждали репликите и агресивното поведение на двете жени, които дори наплюли управителя.

Според хора от персонала в "Премиум" точно по време на скандала Тодоров не е бил съвсем адекватен, което му се случвало често. 

 "Това е младо момче, което се държи много нахакано, но често губи контрол. Няма нищо общо нито с хората на Митьо Очите, нито с другите знакови фигури от ъндърграунда в Слънчака", коментираха пък хора от бранша.

Добавете Вашия коментар

TOP