Арестант избяга през прозорец на Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград

01 Ноември 2018 | 07:54
1 коментара
Криминално

 Младеж, доведен за преглед от полицейски патрул, скочи през прозорец на Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград и избяга.

Комичният, но дързък инцидент стана в 6.45 часа тази сутрин. Патрул от двама полицаи доведе към 6.35 часа закопчания с белезници около 18-годишен младеж, за да бъде прегледан от лекар и след това задържан в ареста. След като бе вкаран в СПО, единият полицаи излезе отвън, за да се обади по телефона, колегата му пазеше арестанта в отделението докато се освободи дежурният лекар.

През цялото време задържаният се озърташе, когато лекарят го пое за преглед в шокова зала, арестантът хукна, изтича по коридора към помещението, в което почиват лекарите, когато няма пациенти. Там единствено има един прозорец без решетки. Младежът, както си е с белезниците, излязъл през прозореца, стъпил на широкия перваз под него, след което скочи на паркинга от 2 метра височина. След което на бегом пресече паркинга пред частната болница и побягна към лозята в местността Баларбаши.

Двамата полицаи скочиха като ужилени, метнаха се в патрулката и поеха към паровата централа на МБАЛ-Благоевград, за да го пресрещнат. След което се върнаха назад и се обадиха на колегите си за помощ. Избягалият арестант се издирва. /БГНЕС
 

Добавени коментари

Милицията публикува:
01 Ноември 2018 | 08:58
За този избягал арестант се дава гласност, а защо от 02 РУ мълчат за бягство на задържан преди време от тоалетната. Защо Уруджолов прикри подопечните му....

Добавете Вашия коментар

TOP