Арест и побой на Роженския събор

22 Юли 2019 | 13:20
0 коментара
Криминално

31-годишен мъж е задържан за незаконно притежаване на огнестрелни оръжия и боеприпаси на Роженския събор, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Смолян.

На 20 юли 2019 г. около 10.00 часа при полицейска проверка, извършена в местността Роженски поляни, палатков лагер №3, в палатка, собственост на 31-годишен с инициали С. Ч. от гр. Пловдив са открити незаконни оръжия един пистолет марка „Blow“ калибър 9 мм с един патрон в пълнителя, една ловна пушка марка „Gumusifp“ с монтиран на нея фенер и лазерен прицел, както и 2 бр. ловни патрони калибър 12 и 18 бр. малокалибрени патрони. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група. Извършен е оглед и оръжията и боеприпасите са иззети. 31-годишният пловдивчанин е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

Неизвестни лица, представили се за охранители, са нанесли побой на 25-годишен мъж от село Оряховец и приятелите му на събора на Рожен. На 20 юли 2019 г. е получена писмена жалба от 25-годишен мъж от с. Оряховец, общ. Баните, за това, че около 08.00 часа на същата дата в местността Роженски поляни в палатков лагер № 3, неизвестни лица, представили се за охранители, са нанесли побой на тъжителя и на негови приятели и са им счупили озвучителната техника. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ и ОД МВР - Смолян. Установяват се извършителите.

Добавете Вашия коментар

TOP