Апостолов: Септември (Симитли) има реалната възможност да се завърне в професионалния футбол

11 Април 2020 | 12:09
0 коментара
Спорт

Септември (Симитли)има реалната възможност да се завърне в професионалния футбол“, това каза кметът на Община Симитли Апостол Апостолов в интервю за Радио „Фокус“ – Пирин.

Той припомни, че преди седмици по инициатива на част от футболистите в една от социалните мрежи бе създаден отбор „Армейци“, в който участват местните момчета.

Футболистите от Септември (Симитли)обаче ги предизвикаха на мач. Така стана ясно, че след края на извънредното положение в Симитли, ще има голяма футболна битка, в която ще участва и Апостолов.

„Всичко това дойде като инициатива от няколко наши футболисти, които в една от социалните мрежи подеха такава кампания, на която аз реших да отвърна с предизвикателство – победителят да се изправи срещу мой отбор. Между другото в моя състав има доста известни футболисти, родни звезди от национален мащаб. Очертава се един хубав спортен празник в бъдеще. Дано пандемията мине по-бързо. А защо не тогава да отпразнуваме и завръщането на отбора на Симитли при професионалистите, тъй като отборът ни има реалните шансове тази година да влезе в Б група“, каза още Апостолов.

Кметът на Симитли отбеляза, че все още не са ясни обстоятелствата и дали ще се преиграват мачове, дали ще има бараш между ФК Септември (Симитли) и Миньор (Перник).

„Нека всичко отмине. Нека останем живи и здрави, за да може да направим едни страхотен футболен празник в общината, който ще зарадва ценителите на футболната игра“, подчерта той.

Добавете Вашия коментар

TOP