Апостол Апостолов: Управлението е успешно, защото вие говорите, вие казвате какво трябва

17 Октомври 2019 | 16:43
0 коментара
Политика

Битови се оказаха проблемите на улица „Октомврийска“ – Симитли, на срещата между местните й жители и кандидатите за общински съветници от листата на кмета – Апостол Апостолов.

„Както във всяка къща все има нужда от ремонт или нещо за поправяне, така и във всяко населено място, на всяка улица, във всеки квартал…, така и в общината, и в държавата, обновяването, ремонта и реконструкцията, подобренията са винаги нужни. Самоуправлението на общината ни е за пример в България, но ние ползваме времето, отредено за предизборна кампания, за да си направим равносметка и да планираме: какво още трябва да се прави, какво искаме и какво е възможно да се направи“, започна разговора в махалата си Йордан Петров, общински съветник, кандидат и за следващия мандат в листата на кмета Апостол Апостолов. Апостолов и съветниците от листата му бяха на улица „Октомврийскав Симитли.

„Предстои ни нов мандат със завишени очаквания. Направихме много, показахме, че можем и това прави работата ни още по-ангажираща и отговорна. Има още за довършване, за усъвършенстване на инфраструктурата. Разчитаме на вас – да ни казвате какво точно е необходимо“, отбеляза кметът Апостолов и обърна внимание, че съставът в Общински съвет е от изключително значение. Неговата листа е с мандат на Партия на зелените, с номер 42 в бюлетината за общински съветници. Едни си споделиха проблемите с уличната лампа точно пред дома му, друг се оплака от съсед, който пуска стадото си и прави пакости по чуждите градини, трети благодари… Проблеми от битов характер занимаваха местните на срещата с Апостолов и екипа му.

Добавете Вашия коментар

TOP