Апостол Апостолов: Управлението е двустранен процес

21 Октомври 2019 | 13:45
0 коментара
Политика

„На 27 октомври предстоят избори за местната власт. Защо трябва да гласуваме ? Да, аз като кандидат-кмет на село Полето и Апостол Апостолов като кандидат-кмет на Община Симитли нямаме конкуренция, но това не дава край на изборите. Важно е да изберем състава на Общински съвет, органът, който гласува политиките на общината“, – започна разговора Иван Манчев.

„Тук сме съветниците през последните 4 години и новите в листата, за да направим равносметка – какво се случи през последните 4 години, а и преди това и по-важното – да направим план за необходимото, за неотложното за желаното, което да се случи в квартала, в селото, в общината.“ – продължи разговора Владимир Стоилов, кадидат за общински съветник от „ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ“ с бюлетина номер 42.

„Има какво още да се дооправя и това го знаем. Обещанието е в действие. Тук сме, за да чуем какво искате за в бъдеще. Имате думата, ще слушаме, записваме и ще направим всичко онова, което е в рамките на нашите способности“, отбеляза Апостол Апостолов.

Основен ангажимент в селото е довършване на работата по полагане на настилка на всички неасфалтирани улици. Местен сподели проблемите с уличната лампа точно пред дома му, която ще бъде оправена възможно най-скоро – обеща кметът Апостолов. Друг попита за контейнери, кметът на Полето – Иван Манчев отбеляза, че е поръчал и очаква доставката. Въпрос бе зададен и за строителните отпъдъци – „Важно е да се разясни, че при наличието на строителни отпадъци и нужда от контейнер, необходимо е да се обадите в общината, изпраща се контейнер, след което общината си ги извозва до определените места“, отговори Апостолов.

Молба от по-младите зарадва Апостолов и целият му екип. Те попитаха за материали, с които доброволно, със собствен труд да обновят изкуственото си игрище, на което се събират и играят. Това означава, че има съзнателни млади хора, което пазят и поддържат това, което имат. Както каза жена от местните: „Всичко е до съзнанието на човека“.

Срещите продължават. На 22 октомври, кметската листа е в Железница.

Добавете Вашия коментар

TOP