Апостол Апостолов: Подкрепяме експедицията "Симитлия - от Древността до наши дни", защото е наше задължение да помагаме на младите

31 Юли 2015 | 19:24
0 коментара
Общество
Апостол Апостолов: Подкрепяме експедицията Симитлия - от Древността до наши дни, защото е наше задължение да помагаме на младите

Подкрепяме експедицията "Симитлия - от Древността до наши дни", защото е наше задължение да помагаме на младите. Това каза пред „Фокус“ Апостол Апостолов, кмет на Община Симитли.

„Ние от общината винаги сме готови да подкрепим подобен вид инициативи, а и всичко, което е положително и насочено към младите хора, защото мисля, че това е наше задължение“, коментира Апостолов.

Той допълни, че тази експедиция се провежда за втора поредна година, като тя е по инициатива на студента в специалност „История“ към Югозападен университет „Неофит Рилски“ и жител на град Симитли Кристиян Ковачев.

Апостол Апостолов допълни, че чрез подобен вид мероприятия се прави и реклама на Община Симитли, тъй като там има доста културно – исторически забележителности, които могат да бъдат видени.

Общинският кмет бе категоричен, че в подобен вид експедиции, студентите ще имат възможност да придобият повече знания, а и не само студентите, защото в теренният обход ще се включат хора от Общинска администрация – Симитли, така че групата значително ще се увеличи.

Добавете Вашия коментар

TOP