Апостол Апостолов: БФС взе най-справедливото решение

22 Април 2020 | 10:33
0 коментара
Спорт

Силният човек в Септември (Симитли) и кмет на града Апостол Апостолов – Поли определи пред Football24.bg решението за бараж между неговия тим и Миньор (Перник) за влизане във Втора лига като справедливо.

По-рано през деня от футболния съюз обявиха официално, че прекратяват четирите трети лиги и в три от тях временното класиране е крайно.

В Югозападната Трета лига също е така с изключение на първото и второто място на което са съответно Миньор (Перник) и Септември (Симитли), като интересният казус е, че перничани са с преднина от точка пред своя опонент, но имат и мач повече от него.

“Мисля, че няма нищо по-справедливо от това решение на БФС, тъй като Миньор (Перник) водят с една точка пред нас, но пък ние сме с мач по-малко”, обяви Апостолов пред Football24.bg.

“Най-реалното е да се излъчи новия член на Втора лига с бараж. Силите са изравнени и на бараж който спечели, макар че знаете, че е един мач и не винаги в тези срещи печели по-добрият”.

“Миньор въпреки всичко има предимството, защото са водени от един много добър специалист в лицето на моя приятел Юри Васев, докато ние решихме да заложим на млад и неопитен все още треньор като Коце Кацимерски, който замени бившия ни наставник, който отиде в ЦСКА 1948”.

“Ако влезем във Втора лига не мисля, че ще имаме проблем да играем там от финансова гледна точка, тъй като има отбори, които се подвизават там с бюджет, който е подобен на нашия сега”.

“Освен това ние залагаме само на момчета от Симитли и ще продължим да залагаме само на местни футболисти, тъй като отборът ни е съставен изключително и само от футболисти, от Община Симитли”.

“Ние няма да играем за пръв път във Втора лига все пак.“ – коментира още Апостол Апостолов.

Добавете Вашия коментар

TOP