Ани Салич се съсипа! Самота раздира душата на ТВ водещата, грижите за децата паднаха на нея

20 Юли 2018 | 17:10
0 коментара
Любопитно

Ани Салич е напълно изтормозена от драмите в семейството си и изглежда все по-изморена и съсипана, откакто живее без съпруга си Бранко Салич, пише HotArena.

Тв звездата е повехнала и е напълняла още повече от стреса, на който е подложена като работеща майка, грижеща се сама за две деца. В това се увери фотограф на в-к „Ретро“, който я засече в центъра на София преди дни.

Извън ефир Ани бе почти неузнаваема и усмивката й не може да бъде видяна на лицето й, дори когато е обградена от хлапетата.

Според нейни близки тя се измъчва, че не е успяла да запази брака си. Това се е отразило и на здравето й – докарала си е сериозни проблеми със зъбите например и през ден тича до зъболекаря. Правят й сложни операции и заменят нейните зъби с импланти, защото падали.

Салич опитала да започне и нови връзки с мъже, но не успява да намери заместник на сърбина. Тя се притеснявала, че скоро и децата й щели да отхвръкнат от семейното гнездо и ще остане съвсем сама.

Синът й Лазар шофира колата, замествайки татко си. Хана пък е достигнала майка си по ръст и вечеч е висока и красива девойка със свои интереси и задачи.

Добавете Вашия коментар

TOP