Алена разкри каква ще е политическата 2018-а година

02 Януари 2018 | 12:05
0 коментара
Политика

Астрологът Светлана Тилкова - Алена направи своята прогноза за новата 2018 година в ефира на БТВ.

По думите й няма никаква причина да има предсрочни парламентарни избори у нас.

„В коалицията понякога ври и кипи, защото Валери Симеонов е в лична година на емоции, както и Корнелия Нинова. Лидерът на опозицията влиза в година на ново начало на 16 януари, но то може да се окаже много трудно, заради ходовете, които е предприела по-рано. Хубаво е политиците да не се подиграват с планетите, защото те оставят ярка следа в живота ни“, предупреди Алена.

Тя припомни, че Нинова е обявила датата на вота на недоверие по време на ретрограден Меркурий. Всичко беше много разнопосочно, преплетоха се различни теми. Стана някакви какафония в БСП“.

Астроложката подчерта, че годината на Кучето, в която навлизаме не е много благосклонна към петела – годината, в която е родена Нинова.

„Бойко Борисов до рождения си ден е в година на съдбовно подчинение, което му налага да бъде смирен, кротък и тактичен. Нужно е да постигне хармония в отношения, които до момента не а били добри“.

„Президентът е в година на себеанализ и осъзнаване на грешките до юли. След това навлиза в кармична година и може да получи разплата за грешките си“, предупреди още Алена.

Добавете Вашия коментар

TOP