Алена посочи предизборно защо БСП загази заради ретоградния Меркурий и какво да очаква Борисов

06 Септември 2016 | 15:33
0 коментара
Любопитно
Алена посочи предизборно защо БСП загази заради ретоградния Меркурий и какво да очаква Борисов

6 ноември е идеалната дата за вот, защото ако разумно си изберем президент, той ще донесе стабилност на България и кармична разплата с всички нейни врагове в международен план. Това е чудесно, възкликна астрологът Светлана Тилкова-Алена в ефира на bTV.„Тогава ще настъпи едно равновесие, от което имаме нужда. Президентът встъпва в годината на Слънцето – 2017 г. Най-после се задава ново начало и започва 9-годишен цикъл от гледна точка на нумерологията“, обясни известната астроложка.

Президентската кампания си тече съгласно прогнозите, които бях направила още на 24 декември, подчерта тя.
„Смешно ми е как куп астролози започнаха да говорят сега, защото умният политик си иска прогнозата една година преди това. Ретроградният Меркурий управлява Близнаци. Хората, които са родени под този знак, трябва да се радват сега, защото в периодите на ретроградност, ако спазват мъничките правила, ще имат невероятен успех. Не е добре сега да се подписват договори, а ако се наложи, нека да са временни, за да може да се преподписват. Да не се сменя работа. Да не се предприемат глобални стъпки в международен и планетарен мащаб. Да се спортува умерено, защото са възможни сериозни травми“, предупреждава Алена.

Позволено е да се сключва брак, да се създават деца, да преговаряме, но без да финализираме сделките, добавя тя.
„Премиерът е от хората, които си взимат прогнозата предварително. Правилно е да се съобразява за президентската кампания с ретроградния Меркурий. Тази планета не влияе само на Бойко Борисов и ГЕРБ, а на всяко живо същество на планетата. БСП направи много грешки. На 13 май казах, че при ретрограден Меркурий направиха грешка, като си направиха конгреса и избраха Корнелия Нинова. Бях предупредила тогава, че ако не извършат нещо в обратна посока, ако не коригират поведението си, ако не престанат да критикуват непрекъснато, дори и когато няма причина, ще загазят. По време на ретроградния Меркурий сега през септември може да се окаже, че ще имат сериозни проблеми по време на предизборната кампания и на изборите. Те не само, че не направиха нищо, а дори си избраха кандидат-президента точно в ретрограден Меркурий. Можеха да изчакат или да избързат“, заяви астрологът.

„Независимо, че Румен Радев е емоционален и не винаги преценява думите си, че се опитва да взаимства начин на говорене от лидера на БСП, което не винаги е добрият вариант, искам да предупредя БСП, че вицепрезидентът също е много важен, защото ако генералът има добри вибрации в изборния ден, но заместникът му няма такива, той може да дръпне двойката назад. АБВ пък допуснаха грешката на предишния ретрограден Меркурий да се отделят от БСП. В момента при тях всичко е в застой. Люлеят се в различни посоки. Моят съвет е да подкрепят друга президентска двойка. По-добре да не излъчват кандидат“, съветва феноменът.

„Шансът реформаторите да стигнат до балотаж е малък, защото не са в хубава вибрация в изборния ден. Единствената двойка, която има добри шансове да стигне до балотаж е на патриотите заради личните вибрации на двамата кандидати. Красимир Каракачанов и Явор Нотев имат заложби. Единственото неприятно нещо е, че в самия ден на изборите единият е в месец на трудности, а другият – в ден на проблеми. Те ще са породени от странични фактори, т.е. трябва да се прави предпазлива предизборна кампания“, коментира астрологът.

Не можем да правим прогноза, докато всяка от партиите не представи бланките си за участие във вота и докато не са изтеглени имената им, призна тя.
Когато се определя дата за избори, тя трябва да е добра за България, а не за определена партия или кандидат, каза още Алена.

Добавете Вашия коментар

TOP