Александър Мацурев е новият общински ръководител на ГЕРБ-Банско

16 Септември 2019 | 14:02
11 коментара
Политика

Със свое решение Изпълнителната комисия на ГЕРБ освобождава от поста общински ръководител на ГЕРБ-Банско Георги Икономов. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ – Благоевград. Комисията утвърждава за нов общински ръководител на партията в Банско народния представител Александър Мацурев. Георги Икономов е кандидат на ГЕРБ за кмет на Банско.

Добавени коментари

Пепи публикува:
17 Септември 2019 | 16:27
Икономов, Икономов, готов си ня всичко за тази власт! Потресаващо е това което сте правили по София с тази роднинско служителска структура! Това е излагация! Пълна! Цяло Добринище говори за това!
гошо публикува:
17 Септември 2019 | 07:19
Гарван Гарвана око не вади ,плюа се ебаа се па че са заедно ебати и курвите. Само к Кадев.
Иван публикува:
17 Септември 2019 | 00:14
Мацурев, не знам как ще ги издържиш тези гадове? Тези те мразят от душа! Те всъщност никой не обичат! Едно нещо трябва да се знае обаче! Колкото са по силни атаките на Икономов и неговата шайка към някой, толкова е по читав и стойностен човека! Икономов, нормални и стойностни хора не търпи!
Ужас публикува:
17 Септември 2019 | 00:05
Мама ти и Икономовото мечере еднаж да се маанеш да те не гледаме да те е и боклуко осран.Е ка че тоо те изгони бе ле го би пред парламенто мършо долна.Изчезвай да те невидим повече пумио шлякана
Петко публикува:
16 Септември 2019 | 23:16
Кмете, кмете??? Целия град разбра за драмите ти по София вчера!!! Твойте хора са шокирани като са видели, че началника ти не те иска но ти си се напъваш! Всеки разбра за действията на Венета и нейните театри за да останеш кандидат! И сега какво! Пак си от ГЕРБ ама те не те искат! И тук никой не те иска ама ти ма всеки разправяш, че всички са с теб! Твоята организация се разпада! Всеки който има малко акъл вече звъни на Кадев! На всеки си дотегнал! От този момент нататък само Кадев може да гарантира на всички служители на каквато и да е свързана с общината длъжност, че ще останат на работа! Той е следващия кмет!
УРКО публикува:
16 Септември 2019 | 21:41
Ех кмете, кмете защо ти беше всичко това? Предаде приятели, вкара в гроба хора, които не заслужаваха това, на съвестта ти тежат огромни грехове, а сега имаш къщи, пари, коли и какво ли не, ама всички вкупом те ненавиждат заради пословичната ти алчност и непоносима лошотия. Сигурно си по своемо щастлив, защото ти не си човек ти си един алчен и проклет нещастник.
WUER публикува:
16 Септември 2019 | 20:50
ИНТЕРЕСНА ПАРТИЯ Е ГЕРБ - ВСИЧКИ РАЗБРАХА, ЧЕ КМЕТА Е КОМПРОМЕНТИРАН СЕРИОЗНО, НОО КМЕТЧЕТО СИ ПЛАТИ С ПАРИТЕ НА БАНСКАЛИИ И ГО ОСТАВИХА ДА СЕ ПРОБВА ОТНОВО.. СЕГА ПРЕДСТОИ ДА ВИДИМ КАКВА СТАТЕГИЯ ЩЕ ИЗБЕРЕ - ЗАПЛАХИ ПО ТЛЕФОНА, АРОГАНТНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ, ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ПРОТОКОЛИ И ПР., САМО, ЧЕ ТОЗИ ПЪТ ЩЕ Е ТРУДНО. УСПЕХ НА МАЦУРЕВ!
гербаджия публикува:
16 Септември 2019 | 19:47
Сашко,братле,успех ти полежавам!Ти си доказал,че работиш винаги за хората и съм сигурен,че ще поведеш организацията,както трябва. Не съм сигурен,че този лакомник Монтофоеца ще те остави да се изявиш. Твърдо и само напред!
Иво публикува:
16 Септември 2019 | 19:28
Мацурев да си се доказва! Важното е Икономов да престане да тормози и дерибейства над Банско!
ГЕРБ Банско е до тук! публикува:
16 Септември 2019 | 18:35
Разликата в образованието и интелекта на Георги Икономов и Александър Мацурев е като между Ферари и Волга! Разбира се, в полза на Георги Икономов!
Венета публикува:
16 Септември 2019 | 18:25
Започва свободното падане на Икономов!

Добавете Вашия коментар

TOP