Александър Александров от Симитли е сред арестуваните за кражби на коли в Банско

03 Януари 2019 | 21:22
8 коментара
Криминално

Полицията в Банско задържа двама автокрадци при опит да задигнат румънски джип BMW X6.

Двамата крадци, единият Петър Петров от Криводол, който преди време задигна автомобила на зам.-главният прокурор Борислав Сарафов. Другият задържан е Александър Иванов от Симитли, двамата са заловени тази нощ при полицейска хайка на служители от ОД на МВР-Благоевград.

Според източник на Pirinsko.com автокрадецът от Симитли е Александър Иванов, който има брат близнак. Крадците подкарали джипа, но блокиращо устройство спряло движението на автомобила. Изоставят крадената кола и се прехвърлят в пилотен автомобил марка "Фиат", но за тяхно съжаление са попаднали на обектива на охранителна камера. Двамата са задържани при светкавична акция на полицията в града под "Тодорка".

В колата им са намерени инструменти за отключване и запалване на коли - "меча лапа", както и касови бележки за зареждане на гориво в бензиностанции в района на община Враца и Ботевград, където най-вероятно пласирали откраднатите коли. 

Припомняме, че през изминалите денонощия от град Банско бяха откраднати два автомобила марка "Тойота". Крадците са направили самопризнания пред топ ченгето "Марадоната", като посочили и други участници в престъпната схема, с които комуникирали чрез телефоните. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавени коментари

Ogi публикува:
03 Януари 2019 | 22:30
Въведете коментар...Братя еринини(гипсовете) колди русковата курва докога штеси продават дрогата обезпокоявани. Костиума няма вечно дави пази
Браво бе журналисти публикува:
03 Януари 2019 | 22:23
Хайде сега си поправете статията, и махнете тия снимки. И качете снимка на тоя дето са арестували. Съвпадение на имена, и оплювате набързо, пък хич не бързате да си поправите грешката.
Чул недочул публикува:
03 Януари 2019 | 22:03
Но това, че са задържали баща им и имената му съвпадат с това на сина, не дава правото да се публикуват снимки на тях. Чули- недочули, видяли - не видяли...
до Браво бе журналисти публикува:
03 Януари 2019 | 22:00
Браво требе да се знаят крадците на коли а на хората как им е като им изчезне колата дали им е хубаво
Хахаха публикува:
03 Януари 2019 | 21:59
Двамата най-смешни хора в Симитли вече сензация
верно еееееееее публикува:
03 Януари 2019 | 21:55
рано сутринта полицията издирваше брат му ангел и баща им
Qsen публикува:
03 Януари 2019 | 21:54
Братя еринини(гипсовете) колди русковата купува докога штеси продават дрогата обезпокоявани. Костиума няма вечно дави пази
Браво бе журналисти публикува:
03 Януари 2019 | 21:53
Преди да публикувате усведомете се добре - Александър Александров и Александър Иванов са две различни лица. Преди да публикувате снимки и да срамите момчето, проверете си информацията. Съвпадението с имената не ви дава правото да публикувате снимка тук. Оправете си статията.

Добавете Вашия коментар

TOP