Алекс Богданска направи съпруга си за смях, сложи му рога с фотограф

03 Май 2018 | 13:22
0 коментара
Любопитно

Риалити звездата от последния „ВИП Брадър“ , благоевградчанката Алекс Богданска кръшнала на съпруга си – Лудия репортер Даниел Петканов, по време на екскурзията си в Сингапур, пише „Галерия“ позовавйки се на близки до моделката.

Красавицата бе в екзотичната държава по работа за малко повече от седмица. Петканова бе поканена от известен моден бранд за заснемането на професионална рекламна фотосесия. Това всъщност се оказало и първото излизане на Алекс сама в чужбина, откакто с Дани минаха под венчилото. А както моделката сама призна в Къщата на „ВИП Брадър“, ангелите й са доста слаби.

Петканова не могла да устои на изкушението и кръшнала с един от фотографите, с надеждата, че щом е извън България, не се брои.

Според запознати, Дани все още не знае за изневярата, но познавайки Алекс, имал подозрения.

Още преди да си кажат „Да“ в Къщата, двамата си обещаха повече никога да не се мамят. И при още едно провинение – да се разделят окончателно. 

„Ако отново ми изневериш, никога няма да ти простя. Просто ще се разведем и край“, зарече се Дани. И в действителност, от октомври, когато бе сватбата им в риалити шоуто, досега Алекс успя да му остане вярна. Но половин година въздържание стига, коментират пък с насмешка благоевградчани и допълват: " По всичко личи, че вълкът козината си мени, но нрава не".

Добавете Вашия коментар

TOP