Актива на ДПС - Белица се срещна с жителите от Палатик, Черешово и Бимбашовата махала

15 май 2019 | 23:01
0 коментара
Актива на ДПС - Белица се срещна с жителите от Палатик, Черешово и Бимбашовата махала

Актива на ДПС - Белица се срещна с жителите от Палатик, Черешово и Бимбашовата махала. Срещата бе свързана с предстоящите избори за Европейски Парламент - 2019. Срещата бе организирана от общинското ръководство на Политическа партия ДПС - град Белица. 

Гости начело с кмета на общината Радослав Ревански, кмета на с.Краище и цялото ръководство на ДПС Белица.

Всички оценяват какво прави ДПС за електората си и с голяма активност с номер 20 в бюлетината ще кажат благодарим от сърце на ДПС.

С бюлетината № 20 село Бабяк даде заявка за първенец с изборния резултат на ДПС в цяла България

При изключителен нтерес ДПС проведе предизборна среща и в село Бабяк общ. Белица.

Официални гости на събранието бяха Областният председател на ДПС Ведат Хюсеин,  народният представител Елхан Кълков, кметът на община Белица Радослав Ревански, общинският председател Бекир Бекир, зам-кметът Сабит Гагъм и кметове на населените места.

Всички присъстващи заявиха категоричната си подкрепа за ДПС и с № 20 в бюлетината си поставиха за цел село Бабяк да бъде първенец с изборния резултат за ДПС в цяла България, защото ДПС залага на младите.

С бюлетината № 20 село Бабяк даде заявка за първенец с изборния резултат на ДПС в цяла България снимка 1

 
 
Актива на ДПС - Белица се срещна с жителите от Палатик, Черешово и Бимбашовата махала снимка 1Актива на ДПС - Белица се срещна с жителите от Палатик, Черешово и Бимбашовата махала снимка 2

Добавете Вашия коментар!