Ахмед Доган е готов да посреща днес гости в Росенец

11 Юли 2020 | 08:26
0 коментара
Общество

Почетният председател на ДПС Ахвед Доган е готов да посреща днес гости в базата на ДПС в парк "Росенец", съобщава Епицентър.бг

 

Първото нещо, което ще видят плажуващите, е българския флаг, който се вее на 6-метров пилон на пясъка.

 

Вчера Доган е приел екип на БТВ да снима плажната ивица, станала известна със злополучното дебаркиране на Христо Иванов с гумена лодка.

Вече е сложена преграда между частния имот и т.нар.плаж, чиято площ е около 200 кв.м.

Доган е показал на екипа на БТВ градината с рози, за които лично се грижи, биокраставиците и другите зеленчуци, които отглежда.

 

Пред Епицентър.бг  Ахмед Доган заяви, че не е знаел за двете писма на шефа на НСО, с които Красимир Станчев иска охрана заедно с МО, МВР и Министерство на транспорта на сушата и на 500 м от акваторията около парка. Това почетният председател на ДПС разбрал, когато гръмнал скандалът, който костваше главата на шефа на НСО. Ако е бил предварително уведомен за намеренията на НСО, е щял да се противопостави, защото това ограничава неговата свобода, категоричен е почетният предсеаел на ДПС.

 

За влизането ни на страната ни в чакалнята на еврозоната смята, че не е особена гордост и че нищо няма да се промени, защото българският народ винаги търси месия да го спаси.

 

Доган се надява утрешното масово плажуване на тези 200 метра каменист плаж да не доведе до ескалация и сблъсъци.

Той е спокоен, защото се надява, че 30 години демокрация са научили нашето общество да спазва законите, правата и свободите.

Територията, на която се намира базата на ДПС, е частна собственост. И за сградата, и за земята Доган твърди, че всичко е законно, закупено от пенсионния фонд на приватизирания Нефтохим.

 

Междувременно активисти на ДПС от община Гърмен пристигнаха в парк „Росенец“ снощи и са настанени в почивна база на около километър от базата на ДПС, в която е почетният председател на ДПС Ахмед Доган, показа БТВ. В днешното масово плажуване ще се включат и десетки младежи от област Кърджали.

Активисти на ДПС са пожелали да подкрепят Доган днес, когато Христо Иванов и партията му „Демократична България“ към брега на парк „Росенец“ ще тръгнат десетки с гумени лодки.

Добавете Вашия коментар

TOP