Агенцията по обществени поръчки обяви за неоснователен сигнал от строителна фирма „Галчев инженеринг“ ЕООД срещу Община Благоевгра

21 Юни 2016 | 18:08
0 коментара
Общество
Агенцията по обществени поръчки обяви за неоснователен сигнал от строителна фирма  Галчев инженеринг  ЕООД срещу Община Благоевгра

Агенцията по обществени поръчки извърши поредна проверка по сигнал на строителна фирма срещу Община Благоевград. И този път твърденията от страна на ръководството на строителната фирма бяха счетени за неоснователни, на база спазването на всички законови изисквания от стана на Общинска администрация. Това съобщиха от пресцентъра на Община Благоевград.

Според, получен сигнал по електронен път, в АОП, от Любомир Галчев, управител на строителната фирма, нарушението се състои в неизпращане на информация до Регистъра на обществените поръчки за хода на процедурата при производство по обжалване във връзка с „Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради“. След получаване на сигнала, Агенцията за обществени поръчки извършва проверка, в резултат на която е установено, че информацията за хода на процедурата по обжалване е изпратена до Регистъра на обществените поръчки още на 04.05.2016 г.

Становището на Агенцията по обществени поръчки е, че твърдението на „Галчев инженеринг“ ЕООД, че към 10.05.2016 г Община Благоевград не е изпратила визираната в сигнала информация, е неоснователно.

Добавете Вашия коментар

TOP