Аферата с тютюна в Югозапада разтресе ОДМВР-Благоевград! Запалиха автомобила на полицая Изет Мурадов тази нощ

27 Юни 2018 | 14:06
5 коментара
Криминално

Аферата с тютюна в Югозапада разтресе ОДМВР-Благоевград! Запалиха автомобила на бащата на полицая Изет Мурадов тази нощ. Униформените недоумяват, как така се посегна срещу един от най-приближените хора на бившия Главен секретар на МВР Георги Костов.

Под сурдинка се коментира, че опожареният автомобил е предупреждение срещу системата на МВР от тютюневата мафия в Неврокопско, която Антимафиотите разби преди два дни. При Спецакция на ГДБОП в Благоевград бе арестуван боса на тютюна в Югозапада 40 - годишният Е. Хавальов от хаджидимовското село Абланица.

Снощи около 02:50 часа е получен сигнал за пожар в лек автомобил „Опел Корса“ в с.Дъбница, общ.Гърмен. Погасен от екип на РСПБЗН-Гоце Делчев. Щети на автомобила са големи. Изгорели са ел. инсталация, акумулатор, заден капак, задни светлини, задна броня, задни седалки и газова уредба.

Припомняме, че само преди няколко дни вътрешна сигурност на МВР са иззели компютър от РУП - Гоце Делчев и най-вероятно отмъщение или съвпадение на 16.06.2018г. около 03:36 часа е получен сигнал за пожар в трактор в с.Илинден, общ.Хаджидимово. И може би пак съвпадение тракторът е собственост на брат на действащ полицай. 

Благодарение на бързата намеса на екипите на РСПБЗН-Гоце Делчев пожарът бе погасен и спасена постройка в близост до горящата машина.

В Ъндърграунда се коментира, че полицейското отмъщение е по лошо от мафията. Там прошка няма!

Стотици подсъдими излежали присъдите си в затворите се примиряват с това, че са били там заради това, че са прегрешили закона. И не възнамеряват да отмъщават на служители от системата на МВР, като това е факт. Но създалата се мафия в полицията отмъщава безрезервно дори да изпълнява нечия поръчка.

Подобно с палежите на коли в Сандански заради дрогата стана и гоцеделчевския район заради тютюна и цигарите.

Добавени коментари

Боклука Иззет публикува:
30 Юни 2018 | 09:03
ИЗЗЕТ МУРАДОВ ПАРАДИРА НА ВСЯКЪДЕ С ГЕОРГИ КОСТОВ ШЕВ НА МИТНИЦИТЕ ЗАЩОТО Е ПРИЯТЕЛ С ЛЮБОВНИЦАТА МУ ТОНИ ПАНЧЕВА
ИСМАИЛ публикува:
27 Юни 2018 | 18:46
АМИ ПРИ ТОЛКОВА КЪРТИЦИ В РАЗЛОГ КАК НЯМА ДА ИМ РЕЖАТ ГУМИТЕ И ТРОШАТ СТЪКЛАТА
Zapoznat публикува:
27 Юни 2018 | 17:04
В разлог полицаите заслужават и повече заради отношението им към хората
полиц публикува:
27 Юни 2018 | 15:35
мали теория на конспирацията ,викай камерите
РАЗЛОГ ПОЛИЦИЯ публикува:
27 Юни 2018 | 15:24
В Разлог на полицаите им режат гумите и трошат стъклата на личните коли

Добавете Вашия коментар

TOP