Адвокат Василев: Делян Пеевски заслужава само адмирации

08 Юни 2020 | 11:37
0 коментара
Общество

„Лично за мен г-н Пеевски е показал през годините, че има изключителна сила и изключителна воля и няма нищо по-хубаво за народа на България, ако тази сила и воля бъдат използвани за доброто на българския народ“. Това заяви в студиото на „120 минути“ по Би Ти Ви адвокат Илиян Василев.

Както той самият обясни, поводът за думите му били материали, пуснати по-рано днес в издания, които не назова.

„Пуснаха материали, с които подгряват интереса към вашето предаване с очакването, идвайки при вас, да излея силни думи по отношение на някои политици, по отношение на защитата на Васил Божков, по отношение на различни криминални, мафиотски, дяволски, сатанински интереси, които по традиция тези сайтове ме обвиняват, че защитавам.

В рамките на една минута и половина да отговоря на тези хора и да ги успокоя малко, да ги отърся от напрежението и да помоля да чуят това, което ще кажа“, посочи адв. Василев, като обясни, че единият от политиците, с които въпросните сайтове явно се опитвали да го скарат, бил депутатът Делян Пеевски.

„Според мен за качествата на един човек най-добре може да се съди по това как за него говорят враговете му. След като най-големият враг на г-н Пеевски – г-н Цветан Василев каза: „На Пеевски никой не може да му отрече, че има изключителни качества“, то значи този човек заслужава внимание и трябва да се обсъдят неговите качества.

Лично за мен г-н Пеевски е показал през годините, че има изключителна сила и изключителна воля и няма нищо по-хубаво за народа на България, ако тази сила и воля бъдат използвани за доброто на българския народ. И за да приключа тази тема, само ще кажа:

Даренията , които той направи – че спаси един футболен клуб, че ние, цесекарите, да си играем в бъдеще, е много благородно дело и заслужава адмирации и благодарност“, посочи адвокатът и допълни още: „За мен в личен план, едно най-приятните неща, които съм изживявал, е когато видях г-н Делян Пеевски да удря с юмрук по трибуната на НС и в лицето, или по скоро в гърба, на всесилния тогава Цветан Цветанов каза: „Не ми се правете, защото лично ще се разправя с вас".

Смятам, че тези думи на г-н Делян Пеевски ако станат мото на целия българския народ и той се обърне към своите управляващи с думите: „Не ми се правете, защото лично ще се разправвям с вас“, животът тук ще стане по-хубав“.

Добавете Вашия коментар

TOP