Адвокат Марковски: Профилът на убиеца не отговаря на Росен Ангелов

09 Януари 2018 | 11:23
0 коментара
Общество

Профилът на убиеца от Нови Искър не съвпада с този на Росен Ангелов, смята адвокатът Марин Марковски.По думите му пред bTV блудник педофил няма как да извърши подобно престъпление.

През 2009 г. срещу Ангелов е била издадена присъда от 8 години затвор за блудство с 11-годишно момиченце.

„Блудникът е действително затворен човек. Педофилията е едно много мъчително страдание, което съпътства сексуалния начин на живот на някои хора. Много е мъчително и за околните. Блудникът е в изключително ужасно положение ако попадне в затвора. Там деветият кръг на ада ще е детска градина”, поясни Марковски.

„Той се е криел да не отиде в затвора. При него е било задача номер едно да се крие. Тази психология на блудника трудно се вписва с вампиро-убиеца. Блудниците са интровертни, стават активни само ако има момиченце, което да заплува в обърканото им либидо“, отбеляза Марковски.

Действително точният изказ има много въпросителни въпреки категоричното становище на полицията, че Росен Ангелов е убиецът“, допълва адвокатът.

Той коментира още, че от полицията трябва да кажат откъде точно е дошъл ДНК материалът, който за тях категорично доказва, че Ангелов е убиецът.

„Не може да се разсъждава, че той е отишъл там да пие вода или вино. Този въпрос е много важен, а по него няма яснота“, категоричен е Марковски.

Той добави, че ДНК експертиза няма как да се извърши за толкова кратък период от време, ако е намерен косъм без луковица на него.

„Когато той стреля, там има трима мъже. Тези трима мъже най-малката реакция е да хукнат да излязат през прозореца. Изисква се време, докато простреляш единия, другите наблюдават това нещо. Да се убият пет човека на куп без да има съпротива, без да има реакция, действително е нещо доста подозрително“, изтъкна Марковски.

„Пътят към истината е в съмнението. Полицията стояха по гори и паланки, да им отдадем дължимото. Но дължат на обществото пресконференция с фактите“, категоричен е адвокатът.

Добавете Вашия коментар

TOP