Адв.Костадинка Кърджиева от Разлог проплака във фейсбук : "Контрабандист на дървесина прегази кученцето ми"

12 Февруари 2018 | 13:43
27 коментара
Общество

Разложанинът Николай Янев прегази домашният любимец на популярната адвокатка в региона Костадинка Кърджиева.

По думите й става въпрос за контрабандист на дърва в Разложко, който освен, че нарушава закона сечейки и продавайки дървесина без маркировка, системно кара като луд колата си и по улиците на града.

Затова сигнализира самата тя във фейсбук, където гневно написа :

„Днес в 11.52 собственика на този автомобил прегази пред дома ми кученцето ми.Този човек, който в бързане да прикрие незаконно отрязани дървета префучава постоянно по ул.Св.Св.Кирил и Методий"с бясна скорост, уби член на семейството.А вместо кученцето можеше да бъде дете.На вниманието на държавните органи, къде са марките на дървата, и не важат ли за него ограниченията на скоростта в населено място!!!Мисля че това лице, което отне живота на невинна душица е с фамилия Янев”, изригна тя.

Постът й отприщи десетки коментари във фейсбук,

„Живо същество! С чувство за безнаказаност, жестокост и бездушие е убил живо същество. Дете, куче - това е убийство. Не трябва да се примиряваме с това!  Искрено и от сърце Съжалявам. Споделям негодуванието и болката ти..”

„Дадоха по телевизия министъра се похвали,че вече работила зоополицията. Най-искрено Ви съветвам да се обадите и да ги накарате да си свършат работата ако не искат опитайте да се свържете с "Господари на ефира". Не се шегувам, Ако някой блъсне моя Макс така няма да го оставя на мира докато не понесе наказанието”

„Чувството за безнаказаност и величие води до това!Много съжалявам за загубата ви,Костадинка!  Навъдиха се злобни и безхаберни хора! Бъдете силни,мило семейство”!, гласят само част от коментарите на хората. 

TOP