Абсолвенти, бъдещи пиари, изненадаха преподавателите си със сертификати в рими и икона

23 Май 2019 | 09:23
0 коментара
Хайлайф

Абсолвентите от випуск 2019 на специалност „Връзки с обществеността“ на Правно-историческия факултет към ЮЗУ „Н. Рилски“ – Благоевград показаха своите професионални умения и на стилното и емоционално тържество за завършването си.

Младите пиари изненадаха своите преподаватели с поименни сертификати с текст в рими за приноса им към израстването и развитието им. Ръководителят на катедрата доц. д-р Славянка Ангелова получи сертификат за отзивчивост, доц. д-р Димитрина Стефанова – за толерантност, гл. aс. д-р Люба Христова – за отдаденост, гл. aс. д-р Славка Попoва – за лоялност. Ас. Иво Михайлов бе отличен за позитивизъм, а докторантът Марияна Кузманска – за добронамереност.

С пожелания да пише само шестици, абсолвентите подариха на курсовия си ръководител ас. д-р Милена Янкова стилна писалка. Преподавателката не скри вълнението си от жестовете на внимание и признателност и обеща да спази заръката на студентите си да пише заслужени отлични оценки.

Ас. д-р Янкова, която извежда първия си випуск, заслужи грамота за най-добър курсов ръководител. Тя изненада студентите си с професионална фотосесия, която да запечата спомена от бала им, както и с бутикова тематична торта с пожелание за успешно дипломиране и попътен вятър.

Академичният състав на катедра „Връзки с обществеността“ получи за спомен от PR випуск 2019 ръчно изработена икона на Свети Седмочисленици, която доц. д-р Славянка Ангелова прие с думи на благодарност. Преподавателите поднесоха на студентите си брандирани с логото на университета сувенири, които да поставят редом до най-скъпите си спомени, и им пожелаха успешно вземане на предстоящите държавни изпити и професионална реализация.в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP