80% от благоевградските медици не искат да се ваксинират

18 Декември 2020 | 17:20
4 коментара
Общество

80% от медицинския персонал в Благоевград са отказали да се включат в списъците за ваксиниране срещу коронавирус.

Интересът бил малък, защото повечето са преминали през инфекцията, а други изчакват да направят това на по-късен етап.  При полицията ситуацията е същата, и там 25% от състава е заявил желание за ваксиниране.

Останалите също са заявили,че ще направят това по-късно, когато имат повече информация за ваксината.

Списъците вече са предадени в РЗИ и вероятно януари месец следващата година ще започне ваксинирането на хората от първа линия.

Добавени коментари

Стеболов публикува:
16 Ноември 2021 | 23:26
Ваксини, непроверени поне 10 години в практиката и без гаранция от фирмите производители са неоправдан риск ! Профилактично: Витамин С на прах, разтворен във вода: по 500 мг сутрин и вечер + цинк, Витамин Д + калций, мултивитамини, магнезий, селен; аспирин по 250мг сутрин и вечер – за тези с разширени вени и сърдечни проблеми. Vitamin C Is Being Used As A COVID-19 Treatment In NY Hospitals and Zhongnan Hospital in Wuhan, China
Али Химикът публикува:
19 Декември 2020 | 10:52
Като сложат задължително изискване за всичко да си ваксиниран, ще търсиш и връзки да те боцнат безплатно. И с PCR тестовете бе така...
SS публикува:
19 Декември 2020 | 07:29
ДА СЕ ВАКСИНИРА КОЙТО ИСКА. АЗ ЛИЧНО НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ОПИТНО ЗАЙЧЕ.
И правилно-о-о... публикува:
18 Декември 2020 | 20:15
Ваксината още нито сме я видели,нито помирисали,а сме запретнали ръкави.Макар,че спасение от ваксиниране няма да има:ще тръгнеш за Гърция-само срещу ваксина-а-а,за постъпване на работа-само срещу ваксина,ще поискаш нещо друго-само ако си ваксинира-ан.Та ще бъде доброзорно.

Добавете Вашия коментар

TOP