7 неща, които задължително трябва да свършите, за да влезете като нов човек в 2019-а!

26 Декември 2018 | 16:10
0 коментара
Любопитно

Със сигурност не подозирате, че целият декември е изпълнен с магия! Всеки един ден от последния месец на годината е подходящ, за да промените живота си към по-добро. 

Не се отнасяйте пренебрежително към тази информация, защото в материалния свят също се случват чудеса.

Следвайте тези прости съвети и сама ще се учудите колко много сте се променила само за няколко дни. Така в новата година ще влезете като съвършено нов, уверен в себе си и изпълнен с късмет човек. 

Променете мисленето си

Без това няма нов живот. Човешката мисъл притежава мощна сила, която ни води към победи. Когато променим начина си на мислене, ще можем да контролираме болката, да развиваме интуицията си и да боледувате по-малко, защото всички болести идват от главата. Да промените мисленето си е много лесно. То се променя според вашите мисли.

Отстранете всички негативи от живота си, не мислете за нищо лошо и не предизвиквайте наум лоши ситуации. Задължително обръщайте внимание на хората, които влизат в живота ви. Всеки от тях има своето предназначение. Тренирайте всеки ден, дори и по 15 минутки. 

Разчистете пространството  

Тук не става въпрос само за мащабно разчистване на дома ви. Избавете се от всичко ненужно: от излишните вещи, от общуването с негативни хора, от лошите мисли и от ненужните контакти. Всички тези неща пречат доброто и полезното да влязат в живота ви.

Не е задължително това да ви отнема няколко дни. Постепенно, за няколко месеца ще можете да внесете идеален ред не само в жилището, но и в главата си. 

Избавете се от вредните навици

Те влияят на здравето ви и намаляват живота ви. Искате всичко това да се промени? Тогава вредните навици нямат място в живота ви! Зависимият човек не може да бъде силен и не може да се контролира. Как да се избавите от тях? Много е лесно - просто ги вземете и ги изхвърлете!

Ако наистина сте силна, се откажете от всичко, което ви пречи. Допреди минутка сте били човек, който пуши цигара след цигара, а от този момент вече сте загърбила този вреден навик. 

Поставяйте си цели

Имате още няколко дни до края на годината, за да промените себе си и съзнанието си, а от 1 януари вече можете да започнете с дългосрочните планове. До 31 декември имате достатъчно време за щателно планиране. Но най-важното е не само правилно да поставите целите пред себе си, но и да достигнете до изпълнението им. Ако вече сте успяла да промените начина си на мислене, със сигурност ще успеете ис  това. 

Довършете всичко започнато 

Всеки човек има неща, които не е успял да завърши. Но не всички неща могат да бъдат доведени до край, всъщност това не е необходимо. Част от тях могат просто да бъдат зачеркнати и никога повече да не се връщате към тях. Това са дреболии, които просто ще ви загубят времето. Не ги взимайте със себе си в новата година!

Променете външния си вид

Достатъчно е да промените прическата си, да изхвърлите старото си бельо и да си купите ново, да се отървете от протритите си обувки.

В последните дни на 2018-а се поглезете със сауна, отмийте от себе си цялата мръсотия, мързел и карък. 

Научете се да се разтоварвате правилно

Това няма да ви отнеме много време, а да се научите на нещо подобно ще ви е от полза. Времето, в което смятате да се отдадете на разтоварване и медитация, трябва да е много спокойно, когато вкъщи няма никой и ще можете да останете сама с мислите си.

Запалете си ароматни свещи, писнете си тиха музика и не мислете за нищо. Затворете очи. Почувствахте ли прилив на енергия? По този начин всичко лошо ще си отиде и тялото ви ще се изпълни със спокойствие. /jenata.blitz.bg

Добавете Вашия коментар

TOP