7 мита за презерватива

20 Юни 2017 | 07:43
0 коментара
Любопитно

Събрахме най-често срещаните митове за презерватива, в които е крайно време да спреш да вярваш!

МИТ 1:Презервативът намаля удоволствието В действителност презервативът може да подобри сексуалното удоволствие. Хората, които използват презервативи, оценяват своето сексуално преживяване по същия начин както тези, които предпочитат без.

Знаеш ли какво наистина може да попречи на удоволствието ти? Страха от нежелана бременност или полово предавани болести. С презерватив може да се отпуснеш и да се насладиш на момента, вместо постоянно да се страхуваш от гаф. Да не споменаваме факта, че в днешно време има десетки видове - ултра тънки, оребрени, с вкус на ягода...всичко, което сърцето ти пожелае!

И това е интересно - вибраторите са полезни за женското здраве! Четете още интересни новини и полезни съвети на най-полезния здравен сайт Zdrave.to

  За да се презастраховаш, е по-добре да използваш два презерватива. Всъщност не. В този случай забрави за принципа "Колкото повече, толкова по-добре". Един презерватив  е достатъчен, с два единствено ще се увеличат рисковете от пропуски. По време na секс презервативите ще се трият помежду си и е по-голяма вероятността да ги "изгубиш". Членът му е прекалено голям за презерватива. Никога ли не си гледала клипчета, на които момчета си слагат презервативи на главата си? Не, не те подтикваме да изпробваш издръжливостта им. Просто ти казваме, че дори най-малката глава е по-голяма от члена му. Презервативите могат да се разтягат до 46 см. Без значение е размерът на презерватива. Фактът, че презервативът не може да бъде прекалено голям за впечатляващото му достойнство, не означава, че няма никакво значение размера.

Между другото, размерът зависи не само от дължината на пениса, а и от ширината му.

S - базов. 3-4 см. ширина

М - среден. 5 см. ширина

L - голям.

Повече от 5 см. ширина XXXL - много голям. Повече от 6,2 см. ширина в областта на главата и 5 см. в основата на пениса. Презервативите не са много надеждни за предотвратяване на бременност. Ако те не бяха надеждни, нямаше толкова хора да ги използват, нали? В действителност, несигурността на презерватива е само 2% от случаите и все още се смята за ефективен метод за контрацепция. Презервативите не са необходими за орален секс. Херпес, човешки папилома вирус и още много други болести, които презервативът може да предотврати. Много лекари препоръчват използването ан презерватив дори при орален секс.

Презервативът дава 100 % сигурност. Съжаляваме, но няма 100 % ефективен метод за предпазване. Презервативите са ефективни при 98 % от случаите.
 

Добавете Вашия коментар

TOP