7 дни - 7 чаши: мощен метод, който изгаря коремната мазнина...

25 Април 2018 | 21:35
0 коментара
Любопитно

Наднорменото тегло е истински проблем. Неговото въздействие върху здравето е неизмеримо, да не говорим, че то може да бъде причина за редица заболявания като диабет и хипертония. Хората с наднормено тегло обикновено следват строга диета или дори се решават да направят липосукция, когато нямат алтернативи.

Винаги има изход и често е много по-прост, отколкото си мислим. Защо не опитате нещо естествено и много ефективно? Ако искате да отслабнете без да се отразите на вашето здраве, ние имаме добра новина за вас.

Днес ви показваме рецепта за напитка, която е много ефективна и полезна. Започнете деня с този сок и проблемът с коремните мазнини ще спре да ви притеснява. Плюс това, тя има невероятен, а най-важното е, че всички компоненти са лесни за намиране.

Ако целта ви е да се чувствате добре и да сте в добра физическа форма, опитайте се да обърнете внимание на това, което ядете. Нормалирайте вашите дажби, изберете само здравословни храни, използвайте повече плодове, зеленчуци и пълнозърнести продукти и напълно изключете сладкишите и захарта. И, разбира се, включете в диетата си този зелен сок, за да изгаряте мазнините.

Какво ви е необходимо:

- Краставица (1 бройка)
- Ананас (3 броя)
- Целина (1 стъбло)
- Листа от магданоз (чаша)

Метод за приготвяне:

Първото нещо, което трябва да направите, е внимателно да измиете плодовете и зеленчуците с много студена вода. След това, нарежете краставиците и ананасите, също целината и магданоза на малки парченца. Накрая добавете всички съставки към блендера. Разбийте ги много добре!

Как да използвате:

Пийте този сок сутрин на празен стомах. Не добавяйте захар или изкуствени подсладители. Изпийте го не по-късно от 15 минути след приготвянето му, така че да не загуби полезните си свойства.

Този невероятен сок е богат източник на витамини. Пийте го в продължение на седем дни и забравете за корема мазнини. В много кратко време ще забележите резултата и ще се почувствате по-здрави и по-силни. Отслабването с удоволствие е възможно.

Имайте предвид, че този сок е чист, така че продължителното му потребление не е препоръчително. Внимавайте за реакцията на тялото ви и при неприятни странични ефекти, спрете да го използвате.

 Zdrave.to

Добавете Вашия коментар

TOP