7 детски градини и 13 училища в Пиринско търсят директори

12 Юни 2020 | 16:53
0 коментара
Общество

Зам. кметът по хуманитарните дейности инж. Василиса Павлова отчете, че са изплатени 51 стипендии на даровити деца и предстои разглеждането на още 20 подадени заявления.

Възстановен е културният календар на общината, а днес ще се обявят конкурсите за директорските места на 7 детски градини и на Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград.

Отделно от това, конкурси за директори на общо 13 училища в област Благоевград са обявени със заповед на началника на РУО Ивайло Златанов. 

Срокът за подаване на документи започна да тече от вчера /11.06./ и е до 13 юли включително.

В списъка са Началното училище „Св. Паисий Хилендарски” и Професионалната гимназия по електроника и енергетика в Банско, ОбУ /обединеното училище/ в Дъбница, петричките СУ „Антон Попов” и III ОУ „Гоце Делчев”, СУ „Васил Левски” – Коларово, ОУ „Неофит Рилски” – Горно Драглище.

Конкурс е обявен и за благоевградското II ОУ „Димитър Благоев”, където след пенсионирането на дългогодишния директор Христо Манчев малко преди началото на тази учебна година за временно изпълняващ длъжността бе назначена дотогавашният зам. директор по учебната дейност Милена Ковачева.

Директори се търсят и за общо 5 училища в община Сандански, това са: I ОУ „Св. Климент Охридски”, II ОУ „Христо Смирненски”, IV ОУ „Св.св. Козма и Дамян”, Професионалната техническа гимназия и Началното училище в с. Поленица.

Добавете Вашия коментар

TOP