59-годишният Васил Герински от Симитли е пострадал тежко при пътния инцидент на Главен път Е-79 между Струмяни и Сандански

02 Септември 2018 | 09:27
1 коментара
Общество

Тежка катастрофа между Бус и лек автомобил затвори Главен път Е-79 край бензиностанция Шел на пътя Струмяни - Сандански.

По първоначална информация шофьорът на буса e със счупен крак и травма на главата. Той е 59-годишният Васил Герински от Симитли, който ще бъде транспортиран в благоевградската болница.

В колата с румънска регистрация е пътувало семейство с 5-годишно дете. Бащата и детето са с леки контузии, майката е невредима. Пострадалите са транспортирани в санданската болница.

Временно е ограничено движението по път I-1, в участъка Струмяни – Сандански, поради пътнотранспортно произшествие. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“. Обходният маршрут е: Струмяни–Микрево–Драката–Вълково–Сандански – само за леки автомобили.

Добавени коментари

Ван дам публикува:
02 Септември 2018 | 16:05
Минах от там на път за Гърция. Естествено,че са ромънци. Преди това ще не затриеха двама в късият тунел в Кресненското дефиле. После един пак ромънец със Санта ден изпреварва след "Крият тунел" преди ханчетата на непрекъсната линия и нулева видимост. Даже се радвам,че днес има само една регистрирана катастрофа. Зад мен караше ромънец с Тойота Авенсис и изгорял фар.Никой от дежурните полицаи на КАТ не го спря. Ромънците са самоубийци. Нали г-н Петър Овнарско...!!!

Добавете Вашия коментар

TOP