40-годишният Флойд Мейуедър записа категорична победа над ММА боеца Конър Макрегър

27 Август 2017 | 11:46
0 коментара
Спорт

40-годишният Флойд Мейуедър записа категорична победа над ММА боеца Конър Макрегър в битка по правилата на бокса, която се проведе в Лас Вегас. Мейуедър остава непобеден на ринга, след като спечели сблъсъка с ирландеца с технически нокаут в десетия рунд.

В първите три части Макрегър не отстъпваше с нищо на непобедения досега 40-годишен американец, който явно разузнаваше съперника си, след което заигра по-агресивно и диктуваше събитията на ринга. В деветия рунд надмощието на американския боксьор бе огромно, но Макрегър не допусна да бъде нокаутиран. Това обаче се случи в следващите три минути, в които Мейуедър засипа ирландеца с канонада от точни удари и съдията логично прекрати срещата. Така Мейуедър по убедителен начин стигна до 50-ата си победа и счупи рекорда на легендарния Роки Марчиано от 49 успеха.

За Макгрегър това бе първи мач на професионалния ринг. Мейуедър се върна в спорта след двегодишно отсъствие и още преди днешния бой декларира, че това ще бъде последната битка в кариерата му. След срещата американецът потвърди, че решението му е окончателно. /БГНЕС

 

Добавете Вашия коментар

TOP