38-годишният Крум Томанов от разложкото село Елешница е изнасилвачът нападнал възрастна жена на нивата и край Банско

20 Юли 2017 | 09:27
0 коментара
Криминално

38-годишният Крум Томанов от разложкото село Елешница е изнасилвачът нападнал възрастна жена на нивата и край Банско.

Припомняме, че 64-годишна жена бе нападната вчера по обяд в местността Барчовица на нивата докато работи край Банско. Именно там извергът я съборил на земята, започнал да я бие и заплашва с цел да я изнасили. Жената се развикала яростно за помощ, като се съпротивлявала. За неин късмет виковете чул 54-г. Асен Кирицов, който по същото време бил на нивата и се притекъл на помощ. Извършителят обаче избягал от местопрестъплението. Кирицов около 13.30 ч. позвънил в полицията и съобщил за инцидента. 

Престъпникът бе задържан снощи след часове работа на криминалистите. Томанов е признал извършеното от него престъпление и в ареста, където най-вероярно ще бъде оставен там с постоянна мярка за задържане под стража.

Изверга подготвен, с ръкавици, презерватив, автомобил със скрити номера, той е нападнал жената и осъществил с нея бруталната си гавра. После избягал и се скрил, но за кратко. Това не е първото подобно престъпление на Томанов, преди години е съден за изнасилване ,но реабилитиран. Случаят потресе Банско и околността. А село Елешница е настръхнало срещу Томанов.

Добавете Вашия коментар

TOP