30 души хвърлиха партийните книжки на ГЕРБ

10 Март 2019 | 14:02
1 коментара
Политика

Над 30 души подадоха оставки от ПП ГЕРБ в Куклен. Това става ясно от декларация с днешна дата, изпратена до лидера Бойко Борисов и Изпълнителната комисия на партията в София, с копие и до областния лидер Георги Мараджиев, пише Пловдив Прес.

Причината да напуснем партията, са поредицата от изказвания на новото ръководство на ПП ГЕРБ в лицето на Тодор Лозанов и Илия Димов и изнесените материали във фейсбук страницата на ГЕРБ – Куклен и Пловдив област, обясняват напускащите. Те са изпратили заявления в областния офис и в централата на партията, в която ясно, точно и с примери са обяснили, защо е недопустимо това, което се случва със структурата, не само в Куклен, но и в цялата област, но до днес не са получили отговор на нито един от въпросите си.

Изказванията и публикациите на новото ръководство мотивира още членове на партията да я напуснат, пише в краткото съобщение. Според местни активисти, от 6 февруари насам близо 50 души са напуснали партията, след като общинското ръководство беше сменено. Тогава на мястото на Пламен Гошев за нов председател беше поставен главният инженер на община Куклен Тодор Лозанов. 

Добавени коментари

Плешивмишотплоски публикува:
12 Март 2019 | 17:00
Винету и Физкултурника докарха ситуацията до там,че да се наричаш гербаджия е обида!

Добавете Вашия коментар

TOP