3 дни ЧРД за Мая Манолова

09 Май 2019 | 12:56
0 коментара
Хайлайф

В продължение на 3 дни Мая Манолова празнува своята 54-та годишнина.

Навръх рождения си ден миналата събота омбудсманът събра на шумен купон отбран кръг приятели във вилата си в пернишкото село Рударци.

Жената с най-висок рейтинг в държавата се пошегува, че тържеството било за хора 50+, както подобавало на млада баба като нея, но съседите й разкриват, че веселбата се вихрела и след полунощ. Най-голямата изненада Мая получила от единствения си внук Максим, който още в ранните часове на деня я изненадал с красив букет под инструкциите на своята майка Ралица.

„Приятели, благодаря ви за милите пожелания, за поздравленията и цветята! Бъдете здрави и щастливи и вие! Най-хубавия букет получих от Макси“, написа във „Фейсбук“ гордата баба. Дъщерята и зетят на Манолова заедно с наследника им пристигнали специално от Кюстендил, където живеят, за да бъдат до рожденичката в специалния за нея ден. Цветя адвокатката на народа получила и от половинката си Ангел Найденов, който за поредна година я зарадвал с нова рокля, знаейки за слабостта й към модата, пише “Ретро”.

Тъй като рожденият ден на Мая съвпаднал с дългия уикенд покрай Гергьовден, тя все пак не се скатала от почерпка за колегите. Още на 7 май в кабинета й заваляли букети и подаръци, а тя предупредила всички от екипа си да не бързат да си тръгват след работа, защото ги очаква почерпка. Специално за тях тя поръчала няколко кутии с пица, класно вино, както и торта, но за разлика от поканените на поредното й тържество, Манолова не си позволила да опита нищо от почерпката, тъй като продължавала да бъде на строг режим, състоящ се само от плодове и зеленчуци, за да си върне формата след празничното преяждане.

Добавете Вашия коментар

TOP