21-годишен строител пострада тежко при работа на кооперация „Кончето“ в Благоевград

13 Май 2019 | 17:26
1 коментара
Общество

21-годишен строител пострада тежко при работа на кооперация „Кончето“ в Благоевград.

Инцидентът стана малко преди 14:00 часа днес. Емил Николов,който е от ромски произход, е с опасност за живота, със счупена база на главата. Настанен е за лечение в болница „Пулс“ в Благоевград. 

На мястото бяха органите на реда, които оглеждаха обекта. Въпреки инцидента работата на обекта не бе спряна. За джумалии не е тайна, че строежът на старата автогара „ Кончето“ е на бившия зам.-кмет на Благоевград Янко Янков.

Добавени коментари

Горна Джумая публикува:
13 Май 2019 | 19:20
За джумалии също не е тайна, че на този обект няма правила за безопасен труд - работниците спят на обекта и могат да бъдат чути по всяко време на денонощието; работници с каска не сме видели, откакто е започнат обекта; откъм "Иван Михайлов" предпазни мрежи има, но от другата страна - не; и още,и още... Голяма част от работниците цял следобед обикаля квартала, най-вероятно, защото имат трудови договори, както някъде прочетохме, че според директора на Инспекцията по труда.За джумалии не е тайна, че строежът на старата автогара „ Кончето“ е на бившия зам.-кмет на Благоевград Янко Янков.

Добавете Вашия коментар

TOP