21-годишен мъж от Разлог влиза за пореден път в затвора

05 Април 2019 | 20:31
0 коментара
Криминално

Осъжданият многократно за кражби Росен Кирчев, на 21 г., от Разлог влиза за пореден път в затвора. Той бе уличен за кражбата на велосипед на стойност 330 лева от частен дом в Разлог, за което получи ефективно наказание за срок от 1 година и 1 месец. Той призна вината си и сключи споразумение с прокуратурата.

Въпреки младата си възраст Росен Кирчев е осъждан многократно за кражби. Зад гърба си вече има и няколко излежани ефективни присъди. През 2016 година той е осъден на 10 месеца „лишаване от свобода” за кражбата на пари от хотел в Разлог, а през 2018 година получава една година и един месец заради кражба на лек автомобил.

Още като непълнолетен през 2015 година Росен Кирчев влезе в криминалните хроники, след като за една нощ успя да отмъкне пет автомобила и направи опит за кражба на още два. Тогава той посрещна 18-ия си рожден ден зад решетките, тъй като бе с постановена мярка „задържане под стража“.

Криминалните прояви на Кирчев започват още от тийнейджърските му години. През 2013 година е наказван с „обществено порицание”. Същото наказание е получил и през 2014 година. Мерките не оказват очакваното въздействие върху криминално проявения младеж и същата година, както и през следващата 2015 г. той е осъден на „пробация”. През 2016 година след поредното наложено обществено порицание Кирчев получава и първата си ефективна присъда от 10 месеца и влиза в затвора.

Росен Кирчев е подсъдим и по още две дела.

ЯНА ЙОРДАНОВА в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP