2019-та наближава: Кои зодии ще имат най-много късмет в Годината на Земния глиган

03 Ноември 2018 | 06:48
0 коментара
Любопитно

Китайската нова година започва във вторник 5.02.2019г. и приключва на 24.01.2020г. Тя ще премине по знака на Земния глиган (или свиня) и е свързана с последната, дванадесета зодия от китайския хороскоп. Вие сте зодия глиган ако сте родени през една от следните години: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995.

Според китайския зодиак, годината на Земния глиган ще е изпълнена с късмет! 2019г. е идеалното време както да изкарвате пари, така и да инвестирате. Годината на прасето ще е пълна с радост, приятелство и любов за всички зодии.

Това се дължи на символа на прасето - то привлича към себе си успех във всички сфери на живота (именно затова се препоръчва в дома, офиса ви, магазина или заведението ви да има статуетка на прасе).

 

2019
Снимка: Thinkstock

 

Освен радостните моменти ще ви предстоят и различни изпитания през тази година и е важно да дадете всичко от себе си да се справите.

Най-добрият начин да привлечете късмета към себе си е чрез статуетка на животното, което символизира годината. По този начин синхронизирате своята енергия с тази на животното, което от своя страна ви помага да привлечете към себе си повече късмет и благоденствие през годината.

През годината на Земния глиган е вероятно всички да бъдат изправени пред важни избори, които ще определят как ще протече бъдещето им. Според китайските предсказания, късметът ще бъде на страната на тези, които взимат добре обмислени решения и не рискуват.

През 2019г. ще има много радостни моменти, но и точно толкова на брой такива, които ще бъдат трудни и неприятни, но градивни.

Годината на Земния глиган е времето, в което е добре да се възползвате от всяка помощ, от която можете. Всяка помощ ще ви помогне да привлечете към себе си късмет ще ви е от огромна полза, защото ще се сблъскате с много ситуации, в които ще ви е нужен.

 

глиган година
Снимка: Thinkstock

 

Идеален начин да направите точно това е да привлечете енергията на животното, което символизира годината. Най-добрият начин в случая е да поставите в дома, офиса си, магазина си или заведението си фигурка или статуетка на прасе- това ще помогне да се синхронизирате с енергията на годината на прасето, което от своя страна ще привлече към вас късмет и положителна енергия. Edna.bg

Добавете Вашия коментар

TOP