20-годишен мъж от Благоевград заловен на нивата с марихуана край село Дренково

02 Август 2017 | 10:46
0 коментара
Общество

От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена акция по линия на противодействие на производството и съхранението на наркотични вещества, при която е констатирано следното:

Около 12:20 часа на 01.08.2017г. в района на с.Дренково, общ.Благоевград, от полицейски служители на 01РУ-Благоевград, е открита нива със засадени в саксии, кофи и в земята около 128 бр. тревисти растения. След направен полеви тест растенията са реагирали положително на марихуана. На място е задържан В.А./20г./ от гр.Благоевград. Уведомена е РП-Благоевград. Работата продължава.

Припомняме, че преди два дни в местността „Карирерата“, землище на с.Влахи, общ.Кресна, от полицейски служители на РУ-Сандански, е открита нива с около 62 бр. тревисти растения, реагиращи положително на канабис.

На място е задържан А.Х./28г./ от гр.Кресна. Общото количество на растенията е около 12 килограма.

За случая е уведомена РП-Сандански. Работата продължава.

На 01.08.2017г. в гр.Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, е извършена проверка на частен дом, обитаван от П.Д./37г./ от гр.Сандански, при която са намерени и иззети: плик, съдържащ около 0,93 грама канабис и електронна везна. П.Д. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена РП-Сандански.

Добавете Вашия коментар

TOP