17 язовира в община Разлог стават държавни

07 Октомври 2018 | 18:51
2 коментара
Общество

Община Разлог няма да е собственик на 17 водоема, които са на нейна територия. Общинският съвет взе решение на своето редовно заседания в края на миналия месец, с което прие по Закона за водите безвъзмездно да се прехвърли собствеността в полза на държавата на язовирите, които в момента са публична общинска собственост. Предложението за това бе на кмета Красимир Герчев.

Става въпрос за 17 водни обекта, които занапред ще се стопанисват от държавата. Тя ще има и отговорността за тяхното поддържане. В общинския център Разлог водоемът е само един, както и в село Горно Драглище, по два язовира има в следните населени места – Долно Драглище, Бачево и Добърско, четири са водоемите в село Баня, а най-много – 5, са в село Годлево.

Добавени коментари

No way! P.S. публикува:
09 Октомври 2018 | 19:12
Пиша тези неща, не защото ми пука, че след като земята се изкраде, сега остава водата, едва ли и на тях им пука. Пиша защото знам, че разни перхидролени изрусени ,,P.R.''ки четат тези неща и редовно докладват. Иде питам как пак ще се печелят избори без вече Балканстрой и без г-н. Вънджов. Много ще е интересно догодина по това време. ДО ТОГАВА ЛАПАЙТЕ!
No way! публикува:
09 Октомври 2018 | 18:39
Значи, аз не мога да си обясня, каквото и да отворя било facebook или нещо друго, този народ не руптае, той гърми срещу ГЕРБ (гнус ме е и да го напиша), обаче видите ли те винаги ,,бият'' на избори, както твърди грижовният им господар, приличен на тиква, блестящ с интелект. И аз точно това не мога да си обясня че даже и от него има по-прости хора и гласуват за да ни управляват гейчевци гюровци мулета и др. Заслужавате си го глупендери!!!

Добавете Вашия коментар

TOP