12 съвета за щастие, късмет и радост от Ванга за всеки ден

06 Февруари 2019 | 14:04
0 коментара
Любопитно

Известната Ванга е оставила богато наследство, което до днес помага на хората да намерят хармония и благополучие в живота.

Нейните мъдри съвети се използват навсякъде, за да се запази чистотата на душата, да се живее в хармония със света и да не се оставят негативните неща в живота на човека.

Ежедневни съвети за щастие

1. Благополучието и просперитетът ще напуснат дома ви, ако използвате счупени съдове. Всеки ден яжте и пийте от красиви чинии и чаши, така че енергията на щастието да остане във вашия дом.

2. Ако щастието в дома ви не е достатъчно, поставете в уединено място няколко монети от други страни със сребърен цвят. Така ще привлечете просперитет в живота си.

3. За да бъдат щастието и късмета чести гости във вашия дом, пренаредете мебелите си по време на Новолуние. Енергията на нощната лампа ще ви помогне да поддържате комфорт и хармония.

4. Клонките от бъз, окачени над входната врата, ще спасят дома ви от всяко зло. Закрепете ги така, че щастието винаги да е във вашия дом и всички негативи да останат извън прага.

5. Всеки ден можете да повтаряте ритуала, който ще ви помогне да запазите щастието в дома си. Налейте вода в чиста, прозрачна чиния и кажете: “Злото ще спре на прага, доброто ще влезе в дома ми. Всеки гост ще ми носи радост.” Хвърлете водата пред прага.

6. Всяка сутрин, събуждайки се, започнете да носите обувките си с десния крак. Така ще запазите щастието в дома си. Оставете чехлите до леглото, за да не ги търсите.

7. Всеки ден се уверете, че на масата ви няма стар хляб. Малките парчета привличат бедност и мизерия. Дайте ги на животните или нахранете птиците, така че винаги да има място за щастие в живота ви.

8. Създайте си навика да не се хвалите със своето щастие, особено да не говорите за късмета си на непознати – тяхната завист може да повлияе негативно на живота ви.

9. Стъпвайки с десния си крак, не забравяйте да изречете думите: “Проблеми, избягайте от мен.” Ако стъпвате с левия си крак, изчакайте късмета си.

10. Не съхранявайте счупени или напукани огледала в дома си. Те ежедневно приемат вашето щастие. Такива предмети нямат място във вашия дом, така че винаги изхвърляйте парчетата в плътна непрозрачна торба или кутия.

11. Погрижете се за огледалата в дома си. Избършете ги със светена вода, за да няма място за кавги и болести.

12. Носете пари само в портфейла си. Никога не оставяйте банкнотите сгънати и не съхранявайте монети в същото помещение заедно с тях. Така всеки ден ще съживявате финансовото си благополучие.

Тези прости съвети ще ви помогнат да се отървете от неуспехите, както и да доведете живота си до щастие. Погрижете се за дома си и не позволявайте да бъде мръсен. Отстранявайте редовно паяжините и праха, които натрупват отрицателна енергия.

Добавете Вашия коментар

TOP