106 000 лв. за спортните клубове в Сандански

06 Март 2018 | 18:59
1 коментара
Спорт

Община Сандански ще подпомогне дейността на спортните клубове със 106 000 лева през тази година.

Решението за отпускането на парите е на общинския съвет по предложение на общинската администрация.

По 4000 лева от тези пари отиват за футболните отбори в санданските села. Спортен клуб по ММА и борба „Би Риал” ще разполага с 8000 лева, докато за Клуб по джудо „Вихрен” и Клуб по самбо „Вихрен” парите са наполовина – по 4000 лева.

На Клуба по източни бойни изкуства „Спартак” ще бъдат преведени 6000 лева, двата плувни клуба в курортния град получават по 6000 лева. Национален съюз „Спорт и сигурнсност” ще има 8000 лева през 2018 г. Още десетки клубове получават различни суми пари.

Средствата са разпределени по няколко критерия – каква дейност развива съответният клуб, колко са децата, които тренират в него, плаща ли се такса от спортистите, помага ли община Сандански и по друг начин за развитието им.

„Допреди 2 години сумата да спортните клубове бе доста по-малка. Сега даваме 106 000 лева на тях, а отделно заделяме 54 000 лева за организиране и провеждане на спортни мероприятия на територията на нашата община”, коментира кметът на Сандански – Кирил Котев.

 

Добавени коментари

VICTORIA EMMANUEL публикува:
06 Март 2018 | 22:53
заем! заем! кредит!!!Търсите ли за почтен и акредитирани частен заем компания, която предоставя заеми за живота възможност.Ние предлагаме всички видове кредити в много бързо и лесен начин, лични заеми, кола заеми, ипотечни кредити, Студентски кредити, бизнес кредити, инвестиционни кредити, дълг консолидация и много повече.Са били отхвърлени от банки и други финансови институции?Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека? Дао, не изглежда повече като ние сме тук, за да направи всичките си финансови проблеми е нещо от миналото.Ние да кредитира средства на лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2 %.Няма осигурителен номер се изисква и не кредитна проверка изисква, 100 % гарантирана.Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждни и поддържащо помощ и ние ще се радваме да ви предложим един заем.След това ни изпратете имейл на: ([email protected]) да кандидатстват за заем

Добавете Вашия коментар

TOP