Похвално! Мирослав Богданцалиев от Петрич оглави Международен бизнес алианс България в Лондон

06 Ноември 2017 | 13:56
1 коментара
Бизнес

Петричанинът Мирослав Богданцалиев застана начело на една от най – големите компании в Лондон.

Само преди няколко дни, предприемчивия българин създаде своя собствена платформа за подпомагане на българския бизнес, която нарече - Международен бизнес алианс България.

С начинанието си, Мирослав сложи в малкия си джоб десетки бизнесмени на острова, които не могат да повярват на хъса и замаха на петричанина.

Идеята на Миросла Богданцалиев е чрез алианса  да събере всички успешни български бизнеси, разпилени по целия свят.

„Ако някой  иска да развива бизнеса си и извън България, и има нужда от информация, платформата ще даде такава. В алианса  вече членуват не само компании от Англия и България, но и от Дубай, Франция, Италия, Холандия+, казва той.

Мирослав Богданцалиев се подвизава в Англия от 17 години, женен е за британка, с която имат три деца.

„Когато дойдох в Лондон започнах да работя като мияч на чинни в заведение. Смених десетки работи оттогава до днес. Важното е човек да не забравя никога от къде е тръгнал. Именно поради тази причина, България и Петрич ми липсват всеки един миг. Това е моята родина, там са омите близки и приятели. Уча и децата си на български език, както и ги възпитавам на любов към България”,заключва Мирослав Богданцалиев.

Добавени коментари

Петрич публикува:
06 Ноември 2017 | 21:47
Гледах предаването по телевизията, беше го срам да каже, че е от Петрич. Не сме толкова лоши колкото ни изкарват. Иначе за успеха му,адмирации.

Добавете Вашия коментар

TOP