Младеж скочи от втория етаж на хотел подгонен от зли духове

02 Март 2018 | 17:31
0 коментара
Общество

Млад мъж скочи от великотърновски хотел, а на сащисания персонал съобщил, че… бил подгонен от „зли духове“.

Минути по-късно, все едно нищо не се е случило, се върнал в хотела и поискал да му отворят стаята, за да спи. Инцидентът е станал в нощта срещу четвъртък, съобщава „Борба“.

„Случаят ни изненада много. Младежът е скочил от втория етаж, който обаче заради денивелацията е на повече от 7 метра. За щастие, е уцелил пряспа сняг и така се е отървал от наранявания.

След като се хвърлил, е влязъл обратно и от рецепцията поискал резервен ключ, защото другият останал вътре в стаята му. Не мога да си представя какво би се случило, ако не бе паднал в снега“, разказа собственикът на хотела бизнесменът Красен Маслянков.

Той допълва, че досега не е имало подобен случай. 22-годишният мъж наема стая и плаща предварително.С поведението си изобщо не събудил подозрение. По време на пребиваването си не бил шумен и не е притеснявал останалите гости на хотела, който се намира в централната част на града, под великотърновския пазар.

„Нямаше причина да не го пуснем да влезе обратно. Човекът си е платил. Не мога да кажа какви са били мотивите му и дали има психическо заболяване, религиозни подбуди или причината е друга, но изглеждаше напълно адекватен и нормален“, коментира Маслянков.

Добавете Вашия коментар

TOP